Home Výstaviště Praha Glorchestra – Výstaviště Praha
Výstaviště Praha

Glorchestra – Výstaviště Praha

Zažijte jedinečné spojení živého orchestru a moderních hudebních žánrů, od alternativní elektronické hudby, RnB, popu až po hip hop a taneční hudbu.

Projekt glorchestra se představí od července do září na celkem 6 místech Česka a na každém koncertě vystoupí kromě živého symfonického orchestru Unique orchestra zvučná jména české hudební scény, jako jsou Vladimír 518, DJ Wich, 7krát3 nebo Zofie Dares. Originální scénografii každého koncertu vytvořil art director projektu Milan Cais. Na Výstavišti vystoupí před Průmyslovým palácem a to 28. 7. 2021 od 17:00 hod.

Navíc se můžete těšit na jedinečnou vizuální stránku projektu, která vznikne díky přirozené kulise historických památek obohacené o dechberoucí efekty a nezapomenutelnou světelnou show. Na každého návštěvníka čeká také welcome drink.

Cena jedné vstupenky je 200 Kč a veškerý výtěžek ze vstupného bude věnován na údržbu a obnovu památek, které glorchestra navštíví.

Program

17:00-19:30 – možnost komentovaných prohlídek

Návštěvníci glorchestry mohou v rámci vstupenky na akci využít možnost komentované prohlídky Lapidária Národního Muzea zdarma, a to v časovém rozmezí 17:00 – 19:30. Doba trvání jedné prohlídky je 20 – 30 minut. Kapacita jedné prohlídky je 30 lidí. Vstupenku na prohlídku bude možné vyzvednout při vstupu do areálu oproti vstupence na akci glorchestra. Celkový počet vstupenek je omezený.

19:30-20:30 – WARM UP & DJ

20:30-21:30 – koncert glorchestra

21:30-22:00 – light show & DJ

 

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.