Home Národní muzeum ZeMěKoulení: semínková dílna s Kokozou
Národní muzeum

ZeMěKoulení: semínková dílna s Kokozou

Chcete originální dárek pro své blízké nebo společně s přáteli osázet nevzhledná zákoutí vašeho města? Vyrobte si seed bombu – kouzelnou kuličku z jílu, kompostu a vybrané směsi semínek. Během dílny si povíme, kdo seed bomby vymyslel, a odhalíme jejich tajnou recepturu. Dozvíte se, jak semínka sbírat, skladovat a připravit na výsev. Společně si umícháme směs na seed bomby a pustíme se do jejich koulení.

Lektor: Michal Plundra

Vhodné i pro děti od 4 let.

Místo konání: Národopisné muzeum Národního muzea (Kinského zahrada 98, Praha 5)

Vstupné: 150 Kč (platba předem na účet Národního muzea)

V ceně je zahrnuto kurzovné a vstupné do muzea. Do 3 pracovních dnů od vyplnění elektronické přihlášky (níže na stránce) Vám zašleme na e-mail závazné potvrzení rezervace místa a variabilní symbol k uhrazení účastnického poplatku. Přihláška nabývá své platnosti v momentě připsání platby na účet Národního muzea.

Informace: barbora.hodulakova@nm.cz, +420 224 497 379

Kapacita workshopu je omezena na 15 osob, je potřeba se předem objednat. K rezervaci místa slouží formulář, jenž je připojen níže na stránce.


Kokoza

Kokoza od roku 2012 pomáhá lidem z města kompostovat a pěstovat. Mrkev, bylinky i vztahy. Věří, že soužití člověka a přírody nejvíce podpoří šířením myšlenky uzavřeného cyklu jídla mezi širokou i odbornou veřejnost. Proto vytváří partnerství s veřejnou správou nebo firmami, kterým pomáhá s udržitelností, budováním firemní kultury, komunitních zahrad či zpracováním bioodpadu. V rámci integrační dílny vytváří pracovní příležitosti pro lidi se zkušeností s duševním onemocněním.

Michal Plundra

Michalovo profesní působení má široký záběr, podobně jako jeho koníčky. Je vystudovaný zahradník a ekolog. Baví se především přírodě blízkým přístupem k zahradničení, permakulturou, bylinkařením a vzděláváním v těchto směrech. 

Workshop je pořádán v rámci doprovodného programu k výstavě ZeMě v Historické budově Národního muzea, na niž vás srdečně zveme!

 

Přihláška na workshop ZeMěKoulení 20. 8. 2022

Jméno a příjmení

Počet osob

Kontaktní e-mail




Zdroj příspěvku

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.