Home Národní muzeum Na den za slunečními králi
Národní muzeum

Na den za slunečními králi

Pojďte s námi strávit víkendové odpoledne se slunečními králi! Pro děti je připraven pestrý program, v jehož průběhu se seznámí s egyptskými bohy a jejich atributy, vyzkouší si psaní a luštění hieroglyfů nebo si zahrají hry, jimiž se bavili staří Egypťané. Slibujeme, že o zábavu nouze nebude.

Účast dítěte na programu je nutné zdarma rezervovat prostřednictvím formuláře níže na stránce. Program probíhá v prostorách mimo výstavu, rezervace místa na programu však neopravňuje návštěvníky ke vstupu do výstavy Sluneční králové. Pro návštěvu výstavy je třeba si zakoupit vstupenku (pro děti i dospělý doprovod). 

Začátek programu: v 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 h
Vstupné: zdarma s povinnou rezervací

Rezervace se vztahuje pouze na děti do 15 let. Vstup doprovodu dětí je možný jen po zakoupení platné vstupenky do Muzejního komplexu Národního muzea či do výstavy Sluneční králové


Prosíme účastníky akce, aby se řídili aktuálně platným nařízením Ministerstva zdravotnictví. Při příchodu musí všichni účastníci starší 6 let prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu:

  • doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní, 
  • doložit negativní POC (tzv. antigenní) test starý nejvýše 72 hodin,
  • doložit prodělání laboratorně potrvzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než  180 dnů přede dnem konání akce, aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní.

Navíc všichni přítomní musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95).

Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.