Home Výstaviště Praha Letní scéna Studia DVA – Výstaviště Praha
Výstaviště Praha

Letní scéna Studia DVA – Výstaviště Praha

Přijďte strávit krásný večer do areálu Výstaviště a navštivte novou letní scénu od Studia Dva u nás na Výstavišti. Letní scénu naleznete nedaleko Maroldova panorámatu a Bruselské cesty, tedy ve spodní části areálu.

Před představením se můžete projít nejen po zrevitalizované části areálu s hřištěmi a bistry, ale také přilehlým parkem Stromovka. Letní scéna hraje od 1. června do 17. července 2021, představení začínají v 19:30 hod., 20:00 hod. a 20:30 hod. vstup do areálu je umožněn vždy hodinu před začátkem představení. Pokladna na letní scéně otevřena vždy v den konání představení od 17:30 hod. až do začátku představení.

Hrajeme denně 1. 11. června 2021 a 7. 17.července 2021. Prohlédněte si kompletní program.

Produkce se konají i za deště a nepříznivého počasí. Jeviště je kryté a diváci dostávají v případě deště pláštěnky. Prosíme, nepoužívejte během představení deštníky. Toalety jsou zajištěny v areálu Výstaviště (cca 50 m od místa konání). Na místě bude samozřejmě k dispozici i stánek s občerstvením.

Před příchodem si prosím prohlédněte mapu areálu níže, ať víte kde nás hledat. Od tramvaje můžete projít Stromovkou kolem Planetária a do areálu vstoupit spodní bránou. Najdete nás za Bistrem No.2 na louce.

Více informací najdete zde: https://www.studiodva.cz/letni-scena-vystaviste-holesovice/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.