Home Uncategorized Vánoční procházka na Výstavišti
Uncategorized

Vánoční procházka na Výstavišti


Před Průmyslovým palácem najdete náš vánoční stromeček, u kterého si můžete udělat hezkou rodinnou fotografii, nebo selfie. Pokud chcete být originálnější, vyjděte si na střechy Křižíkových pavilonů, kde jsme ozdobili všechna zábradlí i věžičky a zároveň si užijte výhled na celé Výstaviště.

Při procházce se budete chtít jistě zahřát, nebo si dát něco dobrého na zub. Navštívit můžete jedno z našich bister. Artyčok s širokou nabídkou teplých nápojů, jako je třeba jablečný punč se skořicí, bombardino se šlehačkou a strouhanou čokoládou, svařené víno, grog z rumu a griotky, nebo švestkový punč s kubánským rumem a kardamonem. K jídlu si můžete dát domácí čerstvou pizzu, nebo koupit jako dárek domácí bombardino v lahvičkách. Otevřeno je denně od 10.00—20.00 hod.

Ve spodní části Výstaviště, na Bruselské cestě, naleznete druhé naše bistro Bistro No.2, kde vás rádi přivítají o adventním víkendu s nabídkou “brunche”. Tohle speciální menu je sestavené z vánočního cukroví, teplého nápoje dle vlastního výběru, nealko vaječného likéru vlastní výroby, polévky a hlavního jídla. Bistro No. 2 bude ve všední dny otevřeno od 11.00—18.00 hod., ve svátky a o víkendech od 10.00—18.00 hod. Veškerou nabídku bister si samozřejmě můžete vzít s sebou a vychutnat si v pohodlí domova.

Pokud byste ještě něměli vánoční dárky, můžete si přijít vybrat na největší open-air prodejní výstavu autorské tvorby Dyzajn market, která se bude konat 19. a 20. 12. 2020. Vyberete si z originálních šperků, oblečení, doplňků nebo dekorace a hraček u téměř 180 lokálních autorů a designerů z České republiky, Slovenska, Maďarska, Rakouska nebo Německa. Otevírací doba je 10.00—19.00 hod.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme hezký zážitek!





Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.