Home Uncategorized Online Schola Pragensis
Uncategorized

Online Schola Pragensis


Místo v Kongresovém centru se nyní všechny školy musí prezentovat v on-line režimu, což má svá pozitiva, ale i negativa. Výhodou je ucelený přehled desítek škol ‚na jednom místě‘. Schola Pragensis vždy sloužila nerozhodnutým uchazečům jako první seznámení s nabídkou škol, jejich výukou a specializací. To díky základním informacím o školách, fotogaleriím a videím zůstane zachováno i v on-line prostředí. Studenti si mohou projít desítky ‚vystavovatelů‘ v klidu domova, porovnat je mezi sebou bez zdlouhavého hledání informací z různých zdrojů a vybrat ty školy, které je zaujmou a které budou chtít poznat hlouběji.

V rámci Scholy Pragensis nabídne škola se zaměřením na IT nově natočená videa, která školu představí jak z pohledu vedoucích pracovníků, tak z pohledu studentů. Ta by měla alespoň trochu vynahradit nemožnost osobního setkání.

Schola Pragensis je určena nejen žákům základních a speciálních škol, ale i široké veřejnosti se zájmem o rekvalifikaci či doplnění vzdělání. Každý rok jí navštíví kolem 30 000 zájemců. Kromě desítek středních a vyšších odborných škol se na akci představují také cechy a oborové organizace.





Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.