Home Uncategorized For Caravanvýstava obytných automobilů a karavanůzrušeno
Uncategorized

For Caravanvýstava obytných automobilů a karavanůzrušeno


Nenechte si ujít veletrh FOR CARAVAN, který se bude konat v náhradním termínu, a to 9. až 11. října 2020 v pražském areálu PVA EXPO v Letňanech.

A máte se na co těšit! Jako vždy budete mít k dispozici velkoprostorové expozice s desítkami nablýskaných vozů, cestovatelské přednášky pro inspiraci na zimní i budoucí jarní sezonu, velmi oblíbenou expozici retro kousků vyrobených v minulém století nebo simulátory otočení automobilu pro zvýšení vaší bezpečnosti v silničním provozu.

Poprvé budete mít také příležitost využít nabídku tipů nejzajímavějších míst v jednotlivých krajích Čech a Moravy. Účast potvrdily všechny firmy, které v karavaninku něco znamenají. Namátkou vybíráme Caravan Metropol s připravovaným stánkem o tradiční rozloze více než 1 000 m2, Campingworld Neugebauer, který přiveze novinky značky Carthago, KaravanTravel, Hykro, které přiveze obytná auta a přívěsy skupiny Knaus Tabbert, Toptrade se značkou Frankia, Kov Velim se značkou Dethleffs, Egoé a jejich vestavby, Campers4U, který představí nejen svou novou prodejní a servisní síť Adria v Čechách a na Moravě, ale především hlavní novinky Adrie pro sezonu 2021.

 





Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.