Home Národní muzeum Cestovatelské středy v Národním muzeu: Michal Malátný, Břetislav Rychlík, Arnošt Goldflam
Národní muzeum

Cestovatelské středy v Národním muzeu: Michal Malátný, Břetislav Rychlík, Arnošt Goldflam

Program večera:

  • MICHAL MALÁTNÝ: Nový Zéland

zpěvák (Chinaski)

Zpěvák Michal Malátný je nejen populární frontman kapely Chinaski, kde hraje na kytaru, skládá hudbu či píše texty, ale i vášnivý cestovatel.

S kapelou objeli svět – od San Franciska přes Kosovo až po Auckland. Propadl badmintonu a hokeji, běhá v přírodě. Miluje houbaření, fotí po světě graffiti. Účastnil se Rallye Dakar, když byla poprvé v Jižní Americe. Tento večer nám bude vyprávět o Novém Zélandu. Zahraje i v muzeu!

  • BŘETISLAV RYCHLÍK: Chorvatsko

režisér

Dobrý herec, scénárista, pedagog a dokumentarista.

Byl student techniky, dělník na kachní farmě, kulisák, nápověda… Hrál ve většině inscenací Arnošta Goldflama. Natočil 300 dokumentů. Od 90. let se věnuje dokumentární tvorbě. Dokument Jeden rok vyhrál festival v Krakově a cenu Vox Humana. Rozhlasový cyklus Antikvariát Břeti Rychlíka mapoval umlčované osobnosti kultury, nekomerční tvorbu a opomíjená společenská témata. 1993 získal novinářskou Cenu křepelek. Působí jako docent v Ateliéru režie a dramaturgie na brněnské JAMU. Spolupracuje s řadou nadací a občanských sdružení.

  • ARNOŠT GOLDFLAM: Kanada

režisér a herec

Dramatik a spisovatel pohostinsky režíruje v divadlech, učí na JAMU i DAMU.

Je opravdu jedinečný. Je autor 40 dramatizací a 40 divadelních her. Byl oceněn Magnesia Litera 2005, Cena A. Radoka, Sukova cena, Cena křepelek a další.

Místo konání večera: Historická budova Národního muzea

Na příjemný večer srdečně zve Ruda Švaříček.


Cestovatelské středy v Národním muzeu pořádá CK Livingstone.

VSTUPNÉ A REZERVACE:

  • 200 Kč

Vstupenky lze koupit online předprodejním terminálem SMS ticket. Prodej online končí v den přednášky v 16.00 hodin. Pokud budou vstupenky na SMS ticket vyprodány, lze je ještě zakoupit na pokladně Nové budovy Národního muzea.

Vstupenky se prodávají na pokladně Nové budovy Národního muzea v den akce od 10:00 do 19:00 hodin. Rezervovat telefonicky či osobně lze jen na pokladně Nové budovy Národního muzea: tel. — , od 10.00 do 18.00 hod. Rezervované vstupenky je nutno vyzvednout hodinu před pořadem do 18.00 hod.

Online prodej vstupenek na stránkách programu jednotlivých večerů, nebo na portálu SMS ticket.

Zdroj příspěvku

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.