Home Výstaviště Praha Lampiony na Výstavišti – Výstaviště Praha
Výstaviště Praha

Lampiony na Výstavišti – Výstaviště Praha

Předvánoční lampionový průvod s anděly a čerty se u nás na Výstavišti už pomalu stává tradicí. I letos se můžete s dětmi těšit na světýlka, procházku a společné rozsvícení vánočního stromu před Průmyslovým palácem.

Čekání na lampionový průvod si můžete zkrátit v bistru Artyčok výborným svařákem s 30% slevou nebo čajem pro děti zdarma. Stačí u okýnka říct heslo „Lampionový průvod“.

Vyrážíme v 16:30 od Ateliéru Rychta (vedle bistra Artyčok) a pomalým tempem, které zvládnou i ti nejmenší světlonoši, průvod zakončíme přibližně v 17:00 rozsvícením vánočního stromu. Zazpívá nám dětský sbor Rolnička Praha a pokud s námi zůstanete ještě o chvilku déle, zahraje vám hudební uskupení Wolf Lady.

Předpokládaný konec v 19:00 hodin.

Nezapomeňte si přinést lampiony a lucerničky! Pokud zrovna doma žádné nemáte, přijďte si je vyrobit k nám na Rychtu. V době od 14:00 do 16:30 si tady děti pod vedením Honzy Šimra mohou snadno a rychle vyrobit vlastní lampion, není třeba se nikam registrovat, stačí zaplatit 120 Kč na místě. (V ceně: základní tvar lampionu k vystřižení, el. led svíčku, provázek a tyčka.)

Těšíme se na vás.

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.