Home Výstaviště Praha SWAP školních potřeb – Výstaviště Praha
Výstaviště Praha

SWAP školních potřeb – Výstaviště Praha

Nevyhazuj věci, které nevyužiješ! Daruj je nebo vyměň za něco užitečného.

Přijďte si k nám vyměnit školní potřeby za jiné. Udělejte si v šuplíku pořádek a přineste s sebou učebnice, pastelky, knihy, slovníky a další potřeby v sobotu odpoledne před Ateliér Rychta.

V rámci SWAPU se můžete zúčastnit i workshopu recyklace tiskovin – budeme vyrábět předměty a dekorace do domácnosti – ze starých knížek, časopisů, novin. Vyrobíte si např. držák na tužky, stojánek na mobil, těžítko, zarážka do knihovny a spoustu dalšího. S menšími dětmi budeme z papíru skládat květiny a večerníčkovu čepici.​ Na workshop nic nepotřebujete, vše budeme mít připravené. Workshop bude probíhat v čase: 14:30 – 16:30.

Předměty ke swapování: učebnice, pastelky, fixy (celá sada), vodovky, tempery (nevymalované), pracovní ( nevyplněné ) sešity, odborné knihy, slovníky, penály, obaly na sešity, aktovky, pravítka, kružítka, pytlíky na bačkůrky, svačinové krabičky a další.

Vstupné: 70 Kč

Jak SWAP funguje?

  • Kupte si vstupenku za 70 Kč a přinesete s sebou libovolné školní potřeby – kolik jste si přinesli, tolik si můžete odnést. Pokud na výměnu nic nepřinesete, můžete si odnést 1 věc.
  • Na místě si pak vyberete, za co své potřeby vyměníte.

Kde nás najdete?

Projděte z levé strany až za Průmyslový palác, budeme před Ateliérem Rychta, v blízkosti bistra Artyčok.

Těšíme se na vás!

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.