Home Výstaviště Praha Queenie – Výstaviště Praha
Výstaviště Praha

Queenie – Výstaviště Praha

Queenie i letošní rok vyrážejí na letní koncerty a v rámci své Queenie Universum Tour 2021 zavítají v průběhu července a srpna do třinácti měst České republiky. Jednou z nich je i Praha – Křižíkova fontána na Výstavišti.

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived vyprodala dvakrát po sobě pražskou O2 arenu nebo vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II.

Celá Universum Tour bude tematicky laděná včetně cateringu. Ochutnáte nejen loni uvedené Queenie pivo, které vzniklo propojením toho nejlepšího z českých a anglických surovin, ale například také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho.

A samozřejmě se můžete těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

Vstupné 690 Kč

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.