Home Výstaviště Praha Letní scéna divadla Studio DVA
Výstaviště Praha

Letní scéna divadla Studio DVA

Přijďte si k nám užít večer ve společnosti hereckých hvězd. Na nové Letní scéně divadla Studio DVA na Výstavišti se na vás těší mj. Bohumil Klepl, Eva Holubová, Monika Absolonová, Ivana Chýlková nebo Sabina Remundová. V programu najdete oblíbené komedie Patrika Hartla VysavačLíbánky na Jadranu a 4 sestry.  Chybět nebude ani loňská novinka Revizor v režii Evy Holubové s Kryštofem Hádkem v hlavní roli. Od 8. června se u nás můžete těšit i na novinku letošního Metropolitního léta hereckých osobností – nové nastudování oblíbené komedie Vše o mužích.

Představení se konají denně od 1. do 11. června 2021 a od 7. do 17. července 2021. Začíná se v 19:30 hod., 20:00 hod. a 20:30 hod., vstup do areálu je umožněn hodinu před začátkem představení. Pokladna je otevřena ve dny konání představení vždy od 17:30 hod. až do jeho začátku.

Produkce se konají i za deště a nepříznivého počasí. Jeviště je kryté a diváci mají k dispozici v případě deště pláštěnky. V hledišti není možné používat během představení deštníky. Toalety jsou dostupné v areálu Výstaviště (cca 50 m od místa konání). Na místě bude též k dispozici stánek s občerstvením.

Návštěvu představení můžete spojit s procházkou po zrevitalizované části areálu Výstaviště s hřišti a bistry a přilehlém parku Stromovka.

Před příchodem si prosím prohlédněte mapu areálu níže, ať víte, kde scénu hledat. Od tramvaje můžete projít Stromovkou kolem Planetária a do areálu vstoupit spodní bránou. Letní scénu Metropolitního léta hereckých osobností najdete za Bistrem No. 2 na louce.

Vstupenky a kompletní program najdete zde.

 

Více informací najdete zde: https://www.studiodva.cz/letni-scena-vystaviste-holesovice/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výstaviště Praha

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.