Home Uncategorized Psonference
Uncategorized

Psonference


Psonference je první konferencí u nás, která není pořádána jen pro odborníky, ale svým zaměřením cílí na všechny milovníky čtyřnohých parťáků. „Je to náš dárek pro českou pejskařskou komunitu. Proto jsme se snažili připravit výběr toho nejlepšího, počínaje výběrem osobností, které se u nás pohybují kolem psů. Skvělé jsou i prostory Cubexu, které pojmou stovky účastníků, zástupců velkých pet značek a samozřejmě naši smečku ze Spokojeného psa. Návštěvníkům neslibujeme jen konferenci, těšit se můžou na velkou psí show,” říká Tomáš Haškovec ze Spokojeného psa.

Vystoupí ti nejlepší, kteří se v ČR věnují psům

Na konferenci vystoupí celá řada zkušených odborníků z oblasti pokrývajících psí témata. Své znalosti a zkušenosti návštěvníkům předá například: Martin Kváš (výživový specialista), Šimon Cipro (jeden ze zakladatelů Běhejsepsem.cz), Lukáš Duchek (veterinární lékař), František Šusta (trenér zvířat), Lenka Blachová (psí trenérka) a další.

Přednášky budou tématicky zaměřené na pohyb, správnou výživu a zdraví psů a v neposlední řadě na výcvik a komunikaci, díky které bude ze psa pohodový parťák pro běžný život. Konferenci uzavře diskuze s českými nejlepšími reprezentanty napříč různými psími sporty.

Kromě řečníků budou na konferenci téměř všichni zástupci z týmu SpokojenéhoPsa.cz, návštěvníci se tak budou moci setkat s těmi, kdo za tímto psím projektem stojí.

 





Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.