Home Uncategorized Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir…multidimenzionální výstava impresionistů se 3D zvukem
Uncategorized

Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir…multidimenzionální výstava impresionistů se 3D zvukem


Výstava Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir… je zároveň symbolickým impulsem k restartu živé zábavy po předcházejícím období, kdy byla výrazně utlumena. Živá zábava znamená jít ven s přáteli a rodinou, setkat se s lidmi, na chvíli odložit problémy, příjemně povzbudit smysly a mozek.

Prostřednictvím živé zábavy můžeme objevovat nové věci, být svědky něčeho jedinečného. Všechna aktuální protipandemická opatření budou samozřejmě respektována: ve Foru Karlín bude zajištěno maximálně bezpečné prostředí včetně termokamery, dezinfekce rozmístěné ve všech prostorech či regulovaného počtu návštěvníků, který umožní dodržovat doporučené rozestupy.

Popisovat Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir… slovy je velmi těžké, protože je to opravdu výjimečná záležitost. Je to jako snažit se popsat pocity při vzletu letadla někomu, kdo nikdy neletěl. Stejný typ spektakulární výstavy je v současné době s velkým úspěchem prezentován v mnoha hlavních městech po celém světě.V těchto dnech nejistoty je jedna věc jistá musíme chodit ven. Potřebujeme znovu sdílet nádherné okamžiky s lidmi, které máme rádi, a těmi, na kterých nám záleží.

Ceny vstupného, včetně DPH a všech poplatků:

Dospělí: 295 Kč  víkend 345 Kč

Děti (6–15 let): 145 Kč víkend 195 Kč

Studenti a senioři (nad 65 let):  195 Kč víkend 245 Kč

Rodinné vstupné (2 dospělí + 3 děti): 795 Kč víkend 895 Kč.

 





Source link

Author

Výstavy v Praze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.